Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن کوهکن درباره مصوبه این کمیسیون درباره شیوه محاسبه مالیات پلکانی بر درآمد کارمندان گفت: درسال‌های قبل ضریب افزایش حقوق­ها به صورت ۸، ۱۰ و ۱۲ درصد بود که باعث ایجاد تفاوت فاحشی میان حداقل و حداکثر حقوق­ها می‌شد. در این روش حقوق ۱۰ میلیون تومانی با ۱۰ درصد افزایش، به ۱۱ میلیون رسید و حقوق یک میلیونی، یک میلیون و صدهزار تومان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سال بعد افزایش ۱۰ درصدی، به حقوق یازده میلیونی، یک میلیون و صد هزار تومان اضافه می‌کرد در حالی که حداقل حقوق را فقط یکصد و ده هزار تومان بیشتر می‌شد. این مساله اختلاف زیادی بین دو سر طیف به وجود آورد.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس با بیان اینکه در قانون بودجه سال ۹۸ این اختلاف درآمدی را با سیاست‌های مالیاتی تعدیل کردیم، گفت: سال گذشته کمیسیون تلفیق درصدد تعدیل برآمد. برای ایجاد تعدیل، تصمیم گرفتند نرخ ثابت افزایش حقوق را کنار بگذارند. علاوه بر این در بند «الف» تبصره ۶ لایحه بودجه ۹۸، با تلاش نمایندگان مجلس بخصوص اعضای کمیسیون تلفیق، مدل پله های مالیات بر درآمد کارمندان به صورت پنج پله‌ای (از ۱۰ درصد تا  ۳۵ درصد) تعیین شد.

وی در ادامه افزود: به اعتقاد بنده مدل پنج پله‌ای مالیات تبعات بازتوزیعی بهتری دارد و عادلانه تر است. طبق این مدل کسانی که حقوق پایین‌تری دارند، مالیات کمتری خواهند پرداخت و در مقابل افراد با حقوق بالا مشمول مالیات بالاتری خواهند بود.

کوهکن در پایان تصریح کرد:  برای جبران اختلاف زیاد بین حداکثر و حداقل حقوق راهکار دیگری باید برگزید. باید سرعت افزایش حداقل حقوق را بیشتر کرد، همزمان نرخ افزایش حداکثر حقوق را کاهش داد.

به گزارش فارس، اواخر هفته گذشته، کمیسیون تلفیق مجلس در اقدامی عجیب، ضمن رد پیشنهاد دولت برای پنج پله ای شدن مالیات بر درآمد کارمندان در بند «الف» تبصره ۶ لایحه بودجه ۹۹،  مصوب کرد مالیات بر درآمد کارمندان به صورت دو پله ای اخذ شود. کارشناسان اعتقاد دارند این مصوبه کمیسیون تلفیق مجلس که به معنای کاهش چشمگیر مالیات افرادی است که حقوق های نجومی می گیرند، هم برخلاف عدالت است و هم موجب کاهش ۵ هزار میلیارد تومانی درآمد دولت از این محل می شود.

۲۲۳۲۲۵

کد خبر 1341127

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مالیات مجلس شورای اسلامی درآمد مالیات بر ارزش افزوده فرارمالیاتی حقوق و دستمزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۲۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد

به گزارش جماران؛ رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: بعید است بررسی قانون مالیات بر مهریه به مجلس یازدهم برسد.

موسی غضنفرآبادی در گفت‌وگو با ایلنا، درباره این‌که قانون مالیات بر مهریه در چه مرحله‌ای قرار دارد و دارای چه ویژگی‌هایی است، گفت: در نوبت بررسی است، جزئیات را به زمان بررسی واگذار کنیم.

رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بعید است قانون مالیات بر  مهریه  به این مجلس برسد اما در نوبت صحن قرار دارد.

وی با اشاره به جمعیتی که به دلیل عدم پرداخت مهریه در زندان هستند، گفت: به دنبال این هستیم ان شاءالله کمتر کسی به زندان برود و محور این طرح از زندان رفتن خیلی از افراد جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود
  • بابایی کارنامی: درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود / ۱۶ هزار میلیارد تومان برای بیمه این کارگران نیاز است + فیلم
  • بابایی کارنامی : درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود + فیلم
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • حقوق کارگران و بازنشستگان با تورم همخوانی ندارد
  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ ها در سال ۱۴۰۳
  • فرار مالیاتی با دفتر ویترینی